ZIJN3.0-spel

Tijdens het samen spelen van het ZIJN3.0-spel is er echt aandacht voor jou.
Wat drijft je? Wat zijn je eigen behoeften? Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?

Op een speelse, laagdrempelige manier ervaar jij waarom jij uniek bent als kind of als volwassene. Je ontdekt wat voor jou belangrijk is. Je gaat met veel meer zelf-inzicht de deur uit. En je hebt zin om zelf je volgende stappen te zetten. 
 
Hoe werkt het spel?
Ik stel je een paar 'alsof-vragen' en jij kiest bij iedere vraag een aantal passende woordkaarten. Dit gedeelte van het spel geeft 'taal' aan je behoeften. Deze taal geeft je de mogelijkheid om met jezelf en de ander te communiceren. Dit is een bewustwordingsproces. Dit proces heb je nodig om je gedrag te kunnen sturen.
Vervolgens maak je in het tweede gedeelte van het spel de verbinding naar je gevoel. Dit doe je door een passende foto of beeldkaart te kiezen bij je woorden. Ik leer je vervolgens om een koppeling te maken tussen de door jou gekozen woorden uit het eerste deel en een door jou gekozen foto, beeldkaart uit het tweede deel. Van daaruit kun je gedrag in actie om te zetten. Bij die laatste stap help ik je praktisch vervolgstappen te formuleren. 
 
 

Lees hier ervaringen wat het anderen die je voorgingen heeft opgeleverd.