Ervaringen:
 
Duurzame Pabo 15 jarig jubileum Congres, Marnix Academie Utrecht: 

Samen met Daphne van de Laan (Down to Earth) mocht ik de afsluiting van dit online congres verzorgen. Wij beginnen op 11:50

 
Onderwijsmiddag bij Ai-opener; Ingrid Bouland & Martin van der Meulen: 
Dankjewel Carlijn voor je bijdrage aan de onderwijsmiddag van Ai-opener afgelopen vrijdag, 14 februari 2020. 
 
Tijdens en na de workshops kregen wij terug hoe inspirerend en waardevol men de dag had ervaren. In totaal waren er zo’n 80 bezoekers en keken zo’n 70 mensen naar de film Down to Earth. Wij realiseren ons dat jouw bijdrage hieraan van grote waarde is geweest
  Afbeelding invoegen     
Isolde, moeder en docent:
Een bijzonder inspirerende sessie aan de praktijktafel bij ZijnbijCarlijn! Carlijn heeft mij op haar vertrouwde professionele en creatieve, maar ook humorvolle wijze begeleid in het opnieuw leren (her)kennen van mijn eigen kwaliteiten en behoeften. Het is verfrissend en verrijkend om met haar dit proces van het Zijn0.0 spel te ervaren en te zien hoe alles samenkomt. Het geeft mij nieuwe perspectieven op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dank je wel Carlijn voor deze mooie inspirerende sessie!

Ouders van F uit Houten:
Onze zoon (groep 5) heeft bij Carlijn geleerd om zelf zijn werkhouding en gedrag te sturen. En dat in slechts een handvol sessies. Als ouders hebben wij samen ook een sessie bij Carlijn gedaan: heel verhelderend hoe zij ons veel meer inzicht en begrip gaf voor het gedrag van onze zoon. Dat levert veel op voor de dagelijkse opvoeding van onze drie jonge, opgroeiende kinderen. 
 
D. de Ruiter, ouder uit Soest:
Carlijn maakt het verschil voor het fundament van je kind. Ga naar zijn bij Carlijn. 

Marleen, studente 19 jaar:
Carlijn heeft mij geholpen bij het begrijpen en accepteren van mijn dyslexie. Ik zit nu een stuk lekkerder in mijn vel. Graag had ik haar jaren eerder ontmoet, dan had ze me al op de basisschool kunnen helpen.

Lauret Uyland directeur Zippies, Na-schoolse opvang te Soest: 
Carlijn geeft professionals en groepen professionals een boost door haar inzicht, kennis en karakter. Haar holistische aanpak en inzicht geeft praktische handreikingen en nieuwe perspectieven. Een moment met Carlijn is inspirerend en heeft effect. Dat gun je iedereen, van jong tot oud, particulier of professional, individueel of groep.

Pedagogisch medewerker kinderopvang de Bilt: 
Wij hebben met ons team een thematafel over spelen en een vervolg thematafel over 'bijten' bij Carlijn gevolgd. Omdat Carlijn het beeldend brengt is het boeiend, leerzaam en meteen de volgende dag in de opvang met kinderen te gebruiken. We hebben door het volgen van deze thematafels meer openheid in ons team gekregen. Bedankt! 

Leerkracht en stagebegeleider bij Mytylschool de Thermiek te Leiden:
In een gesprek bij Carlijn heb ik mijn eigen kernwaarden leren kennen: een echte aanrader! Ik kan het meteen dagelijks toepassen.Dat maakt het concreet en effectief voor mij.