• In een sessie bij Carlijn heb ik via het spelen van 'ZIJN0.0' mijn eigen behoeften weer mogen ontdekken: een echte aanrader! Ik kan het meteen dagelijks toepassen. Dat maakt het concreet en effectief voor mij. Stagebegeleider van Mytylschool de Thermiek te Leiden
 

  • Tijdens het spelen van 'ZIJN0.0' ben je bezig met je eigen behoeften en verlangens. Het maakt je bewuster. Je eigen zwakste schakel wordt sterker gemaakt bij Carlijn. Elsbeth, psychiater en moeder van twee schoolgaande dochters.
 
  • Het spelen van 'ZIJN0.0' was heel waardevol. In korte tijd kreeg ik helder wat mij beweegt. Daardoor is het nu makkelijker om mijn hart te volgen en beslissingen te nemen. Carlijn is enthousiast en energiek. Fijn om samen met haar mijn persoonlijke behoeften te mogen ontdekken. Chantal van Riel - presentatiecoach en dagvoorzitter Puur Presenteren.
 

 
 
Afbeelding invoegen    
  • Hoewel ik al vanuit heel verschillende invalshoeken had gekeken naar mijn rol als professional, gaf het spelen van 'ZIJN0.0'. bij Carlijn me net even een nieuwe verfrissende en vooral ook motiverende kijk op de zaken. Na het letterlijk achterlaten van een stukje ballast, verliet ik kilo's lichter en met hernieuwde energie de deur. Op weg naar huis 'plopte' een deuntje in mijn hoofd op. Niet voor niets. Het is het anker dat mij met regelmaat terugbrengt bij de kern. Ik kan je een sessie bij Praktijk Zijn bij Carlijn dan ook van harte aanbevelen. Marlies van der Hout-Machiels Coach voor ouder en kind / communicatieadviseur.

  • Fantastisch om te ervaren dat ik bij jou in een veilige omgeving, op mijn eigen tempo, zonder druk, via het spelen van het 'ZIJN0.0' spel mijn eigen zeven basisbehoeften heb mogen ontdekken. Ik voel vertrouwen en ben je dankbaar dat je me die ervaring hebt gegeven. Door het spelen van het spel ZIJN0.0 ben ik nog meer mij, dan ik al aan het worden was. Ellis Bartholomeus Play & Game Alchemist